Inici ->  Empreses, organismes i altres -> SMAP

Benvingut/uda al perfil del contractant

En virtud de la D.A. tercera del Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel que es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, s'informa la interrupció de terminis en tramitació de procediments de contractació d'aquest Ajuntament

Logo pdfInterrupció de terminis en tramitació de procediments de contractació de l'Ajuntament de Palma

Amb l'objectiu de dotar de major publicitat i transparència la contractació municipal, i d'acord amb l'article 53 del Reial decret legislatiu 3/2011, de 14 de novembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de contractes del sector públic, s'introdueix aquesta secció on es facilita l'accés a la informació necessària relativa a qualsevol licitació de l'Ajuntament, inclosos plecs de clàusules administratives particulars i de prescripcions tècniques, terminis de presentació d'ofertes, relació de contractes en fase de licitació o adjudicats.

Logo pdfInstrucció per a una contractació pública amb responsabilitat social, mediambiental i lingüística

La Secció de Contractació de l'Ajuntament de Palma publica totes les licitacions públiques a la Plataforma de Contractació del Sector Públic de forma directa.

Logo pdfInstrucció sobre contractes menors a l'Ajuntament de Palma i als seus organismes autònoms

Empreses, organismes i altres

Accessibilitat platges

Accesibilitat Platges

L'Ajuntament de Palma impulsa des de l'any 2004, amb la col·laboració de la Direcció General de Serveis Socials del Govern de les Illes Balears i Demarcació de Costes, un projecte que permet que totes les persones discapacitades que vulguin gaudir d'un dia a la platja ho puguin fer gràcies al tracte personalitzat així com a les ajudes tècniques ofertes.

El servei d'accessibilitat a les platges de Palma, que compta amb una distinció temàtica en eliminació de barreres físiques i atenció a persones amb discapacitat ADEAC (l'any 2005), i actualment amb la certificació de AENOR, es durà a terme sempre de dilluns a diumenge, amb el següent horari:

De l'1 al 15 de juny amb horari de 11:00 a 18:00h.
Del 16 de juny fins al 15 de setembre, amb horari de 10:00 a 19:00h.
Del 16 al 30 de setembre, amb horari de 11:00 a 18:00h.

Aquest servei estarà disponible a totes les platges del municipi, Cala Estància, Platja de Palma, Ciutat Jardí, Can Pere Antoni; mentres que a Cala Major l'horari és:

De l'1 al 15 de juny amb horari de 11:00 a 19:00h.
Del 16 de juny fins al 15 de setembre, amb horari de 10:00 a 19:30h.
Del 16 al 30 de setembre, amb horari de 11:00 a 19:00h.

Són platges amb gust mediterrani, fàcilment accessibles des de la ciutat i dotades de serveis moderns. S'hi pot gaudir de les aigües cristal·lines que fan de Palma una destinació ideal per a les activitats aquàtiques i per passar-hi uns inoblidables dies de descans els 365 dies de l'any.

Les zones d'accessibilitat per a discapacitats a les platges de Palma compten amb una sèrie d'infraestructures i personal específic per a l'accés a la platja i per cobrir les seves necessitats. Les infraestructures són les següents:

 • Itinerari adaptat des de la parada de bus fins el punt de accessibilitat
 • Plaça d'aparcament reservada
 • 1 WC adaptat
 • 1 vestidor
 • 1 dutxa
 • 1 passarel·la de fusta per accedir a la platja
 • 1 zona de repòs amb para-sols de platja
 • 1 zona de bany exclusiva, que està abalisada

 A més, a cada zona d'accessibilitat es disposa, com a mínim, del següent material:

 • 1 cadira amfíbia
 • 1 joc de crosses adaptades
 • 2 guardapits salvavides
 • 1 cadira de rodes adaptada

 Aquest servei va especialment dirigit a:

 • Col·lectius de persones amb discapacitats físiques, psíquiques i/o sensorials, que acudeixen a les platges de Palma dins l'horari establert i  necessiten un suport humà i les infraestructures del servei per poder gaudir del bany a la mar.
 • Col·lectius de persones amb discapacitats, físiques, psíquiques o sensorials, que necessiten un suport addicional per accedir a la mar i gaudir del bany. En aquests casos el/la socorrista no dóna suport directament a la persona usuària, però manté la vigilància constant durant el bany.
 • Membres d'associacions de persones amb discapacitats físiques, psíquiques o sensorials que acudeixen a la platja amb aquest col·lectiu de persones, col·laboren en l'ajuda al bany i dinamitzen l'estada de la persona usuària a la platja. 

Galeria multimedia

Documents

Data última modificació: 16 d'abril de 2019


AJUNTAMENT DE PALMA  
Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears)
Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010