Inici ->  Empreses, organismes i altres -> IME

Benvingut/uda al perfil del contractant

Amb l'objectiu de dotar de major publicitat i transparència la contractació municipal, i d'acord amb l'article 53 del Reial decret legislatiu 3/2011, de 14 de novembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de contractes del sector públic, s'introdueix aquesta secció on es facilita l'accés a la informació necessària relativa a qualsevol licitació de l'Ajuntament, inclosos plecs de clàusules administratives particulars i de prescripcions tècniques, terminis de presentació d'ofertes, relació de contractes en fase de licitació o adjudicats.

Logo pdfInstrucció per a una contractació pública amb responsabilitat social, mediambiental i lingüística

La Secció de Contractació de l'Ajuntament de Palma publica totes les licitacions públiques a la Plataforma de Contractació del Sector Públic de forma directa.

Logo pdfInstrucció sobre contractes menors a l'Ajuntament de Palma i als seus organismes autònoms

Empreses, organismes i altres

Accessibilitat platges

Accesibilitat Platges

L'Ajuntament de Palma impulsa des de l'any 2004, amb la col·laboració de la Direcció General de Serveis Socials del Govern de les Illes Balears i Demarcació de Costes, un projecte que permet que totes les persones discapacitades que vulguin gaudir d'un dia a la platja ho puguin fer gràcies al tracte personalitzat així com a les ajudes tècniques ofertes.

El servei d'accessibilitat a les platges de Palma, que compta amb una distinció temàtica en eliminació de barreres físiques i atenció a persones amb discapacitat ADEAC (l'any 2005), i actualment amb la certificació de AENOR, es durà a terme sempre de dilluns a diumenge, amb el següent horari:

De l'1 al 15 de juny amb horari de 11:00 a 18:00h.
Del 16 de juny fins al 15 de setembre, amb horari de 10:00 a 19:00h.
Del 16 al 30 de setembre, amb horari de 11:00 a 18:00h.

Aquest servei estarà disponible a totes les platges del municipi, Cala Estància, Platja de Palma, Ciutat Jardí, Can Pere Antoni; mentres que a Cala Major l'horari és:

De l'1 al 15 de juny amb horari de 11:00 a 19:00h.
Del 16 de juny fins al 15 de setembre, amb horari de 10:00 a 19:30h.
Del 16 al 30 de setembre, amb horari de 11:00 a 19:00h.

Són platges amb gust mediterrani, fàcilment accessibles des de la ciutat i dotades de serveis moderns. S'hi pot gaudir de les aigües cristal·lines que fan de Palma una destinació ideal per a les activitats aquàtiques i per passar-hi uns inoblidables dies de descans els 365 dies de l'any.

Les zones d'accessibilitat per a discapacitats a les platges de Palma compten amb una sèrie d'infraestructures i personal específic per a l'accés a la platja i per cobrir les seves necessitats. Les infraestructures són les següents:

 • Itinerari adaptat des de la parada de bus fins el punt de accessibilitat
 • Plaça d'aparcament reservada
 • 1 WC adaptat
 • 1 vestidor
 • 1 dutxa
 • 1 passarel·la de fusta per accedir a la platja
 • 1 zona de repòs amb para-sols de platja
 • 1 zona de bany exclusiva, que està abalisada

 A més, a cada zona d'accessibilitat es disposa, com a mínim, del següent material:

 • 1 cadira amfíbia
 • 1 joc de crosses adaptades
 • 2 guardapits salvavides
 • 1 cadira de rodes adaptada

 Aquest servei va especialment dirigit a:

 • Col·lectius de persones amb discapacitats físiques, psíquiques i/o sensorials, que acudeixen a les platges de Palma dins l'horari establert i  necessiten un suport humà i les infraestructures del servei per poder gaudir del bany a la mar.
 • Col·lectius de persones amb discapacitats, físiques, psíquiques o sensorials, que necessiten un suport addicional per accedir a la mar i gaudir del bany. En aquests casos el/la socorrista no dóna suport directament a la persona usuària, però manté la vigilància constant durant el bany.
 • Membres d'associacions de persones amb discapacitats físiques, psíquiques o sensorials que acudeixen a la platja amb aquest col·lectiu de persones, col·laboren en l'ajuda al bany i dinamitzen l'estada de la persona usuària a la platja. 

Data última modificació: 16 d'abril de 2019


AJUNTAMENT DE PALMA  
Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears)
Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010