Inici -> Buscador Empreses públiques i organismes autònoms

Dades Específics d'aquesta contractació per estat

  • Anunci
  • Adjudicacions i formalitzacions

Convocatòria pública per a la presentació d'ofertes destinades a la contractació de les actuacions dels Gegants i Capgrossos de la Sala per l'any 2019


Convocatòria pública per a la presentació d'ofertes destinades a la contractació de les actuacions dels Gegants i Capgrossos de la Sala, consistents en el seu maneig en representacions de ball folklòric tradicional, cercaviles i/o plantades o exposicions d'aquests en motiu de les festes institucionals de Palma i de les trobades de gegants i capgrossos a pobles de Mallorca durant l'any 2019 , mitjançant CONTRACTE MENOR.


Termini de presentació de propostes: Es poden presentar proposicions a la Regidoria de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, pl. de Santa Eulàlia, 9, 3r pis, 07001 Palma, de dilluns a divendres de les 9.00 h a les 14 h, en el termini de 5 dies hàbils a comptar des del dia següent a la publicació d'aquestes bases al Perfil del Contractant de l'Ajuntament de Palma. Si el darrer dia resulta en dissabte o festiu, es podran presentar el primer dia hàbil següent.

Dades de la contractació:

Procediment d'adjudicació:
Contractes menors

Tipus de contracte:
Serveis

Dades específiques Adjudicacions i formalitzacions

Data de Publicació al Perfil del Contractant:
31/01/2019


AJUNTAMENT DE PALMA  
Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears)
Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010